O Nas PDF Drukuj Email

         Jestem pasjonatem cukiernictwa dekoratorskiego 0d 1988 roku. Wtedy to uświadomiłem sobie, ze jest to coś, co chciałbym robić w życiu. Wtedy znalazłem się w gronie szczęśliwców  którzy poznali techniki sztuki dekoratorskiej ma najwyższym poziomie, co było ewenementem w tamtych czasach. Bez Internetu wszystkie projekty musiały powstać w mojej wyobraźni. Grasso to rodzinna pracownia specjalizująca się w produkcji tortów na zamówienie.

         Pracujemy z wykorzystaniem naturalnych wysokiej jakości składników .Biszkopty pieczemy ze świeżych jaj bez dodatku ulepszaczy. Śmietana presto z mleczami o wyjątkowych  walorach smakowych. Nasze wyroby wykonujemy na bazie rzeczonej śmietany o różnych smakach.  Dwie warstwy waniliowe, jedna smakowa z dodatkiem owoców prażonych. Cztery warstwy biszkoptu jasnego, czekoladowego lub trzy warstwy makowego. Na zewnątrz w zależności od upodobań krem waniliowy, masa cukrowa, czekolada lustrzana albo napylana w postaci "zamszu" (dotyczy tortów nie przekraczających wagi 2,50kg). W ofercie mamy również torty bezowe przekładane masą śmietankowo — serkową z dodatkiem owoców.

Rafał Niedziółka

WŁAŚCICIEL