Jestem pasjonatem cukiernictwa dekoratorskiego od 1988 roku. Wtedy to uświadomiłem sobie, że jest to coś, co chciałbym robić w życiu. Znalazłem się w gronie szczęśliwców, którzy poznali techniki sztuki dekoratorskiej na najwyższym poziomie, co było ewenementem w tamtych czasach. Bez Internetu wszystkie projekty musiały powstać w mojej wyobraźni.
Tort na zdjęciu teraz wydaje się może trochę śmieszny, jednak na tamte czasy było to prawdziwe dzieło sztuki.
W całej Polsce było tylko kilka osób, które potrafiły zrobić takie torty. Dlatego też pod naszymi drzwiami ustawiały się długie kolejki.
Właściciel,
Rafał Niedziółka
Grasso to rodzinna pracownia specjalizująca się w produkcji tortów na zamówienie. W naszej pracy łączymy tradycję z nowoczesnością. Zamówicie Państwo u nas zarówno tort tradycyjny jak za dawnych lat, jak i całkowicie nowoczesny.
Pracujemy z wykorzystaniem naturalnych, wysokiej jakości składników. Biszkopty pieczemy ze świeżych jaj, bez dodatku ulepszaczy. Śmietana i masło prosto z mleczarni o wyjątkowych walorach smakowych.
Numer konta:
15 1050 1025 1000 0093 0685 1156
Numer do wpłat BLIK: 510951040
Godziny przyjmowania i wydawania zamówień
Poniedziałek-piątek 14:00-18:00
Sobota 10:00-15:00
Niedziela NIECZYNNE
Pracownia Cukiernicza Grasso
cukiernia@tortygrasso.pl
tel. 22 780-98-03
510951040
Rynek Zygmunta Starego 8
05-480 Karczew
NIP 532-101-02-46